Jobb, jobb, joooobb

Ja som ni ser så har jag jobbat idag, dagen har gått så långsamt så det känns som om jag jobabt i 24 timmar eller något, haha.
Har precis varit en sväng på Ekudde med Becca, var hur skönt som helst, ingen vind eller regn bara massa sol och chill (: Var även iväg och köpte fika till jobbet så de blir glada, haha.
Just nu sitter jag och lyssnar på älskade 30 seconds to mars, guuuud vad jag älskar Jared Leto's röst! (:
Sen får det bli Big Brother och sen sova för jag är så tröööött, det känns som om mitt huvud väger flera hundra kilo, haha.
Åh förresten! I veckan tänker jag lära mig faida ihop två glitter så det kanske kommer upp lite bilder på det, förhoppningsvis kommer mina nya glitter jag beställde igår på onsdag (:
Tyckte dessa naglar var Grymt snygga! Måste skaffa mig sånt glitter, hihi.
Slänger in lite bilder på när jag var på ekudden också så får ni se hur fint det var.

mer bilder!

Yeah am back! Haha (:
Nu har jag kollat på big brother och det ska bli så spännade nästa söndag och se vem som vinner! hihi.
Men men som jag lovade förut skulle det komma upp lite bilder på "prov naglar" och det skall det också! Dock stämmer inte alla bilder överens med verkligheten, eller jo färgerna men det ser jättekostigt ut på vissa bilder som om det är bubblor i gelen men det är det inte utan det är en lösnagel som jag inte ens fäst helt så därför ser det lite konstigt ut (:

Bildbomb

Okej ja jag vet jag är en dålig bloggare! Sen jag skaffade bloggen har jag faktiskt haft full upp men jobb och underbara vänner! (:
Men men eftersom jag ärså kass på att blogga får jag väl ta och ladda upp en bildbomb på lite naglar jag gjort (:
OBS! Alla bilder stämmer inte överens med verkligheten då jag fotar med min mobil (;
Senare ikväll kanske det kommer upp lite bilder på "provnaglar" jag gjort, vi får se (:
Nu ska jag kolla på ett avsnitt Big Brother som jag missade i fredags och sen ska jag iväg och käka med en kompis tror jag!
Är det så ni är intresserade av att få naglar hos mig är det bara att höra va sig.

Hej och välkommen!

Detta är då min nya blogg!
Den förra jag hade var http://blogg.amelia.se/nailsforyou/ men trivdes inte alls med amelias bloggdesign och här har jag haft tidigar men kommer verkligen inte ihåg hur man gör för att ändra och göra designen fin, haha.
Men men! Som sagt min nya blogg, denna ska handla om naglar...
Jag är inte någon utbildad nageltegnolog eller så utan allt det jag gör har jag lärt mig på fri hand och via klipp från youtube.
Just nu sitter jag hemma och gör på mig själv och nära och kära (: Detta är verkligen toppenkul!
Men vem vet, efter sommaren ska jag kanske utbilda mig nere i skåne och drömmen är då att ha min egen nagelsalong.
Men annars just nu gör jag inte så mycket förutom att jobba fast detta är bara till 10 juni och sen förhoppningsvis blir det mer sommarjobb någon annanstans. Annars jobbar jag just nu på Karlssons Handelsträdgård i Mariestad och det är jättekul och jag trivs en massor! :)
Oj nu rinner klockan iväg, jag ska ta och bänka min framför tv:n för att titta på Big Brother, är det någon mer som tittar på det?
Jag ska slänga upp lite bilder och annat smått och gått ikväll eller imorgon (:
Ha en forsatt trevlig kväll!
Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0